Leeg

Totaal: 0,00 €

Shamballa

Shamballa is een Geschenk van God en van Meester Saint- Germain. Shamballa betekent Onvoorwaardelijke Liefde. Een Shamballa- behandeling helpt je je spirituele  groei en  te de_oorsprong_van_shamballa_energie_ligt_in_het_verzonken_rijk_atltlantisversnellen en te optimaliseren.

De oorsprong van Shamballa- energie ligt in het verzonken rijk van Atlantis en is zo goed als verloren gegaan, duizenden jaren geleden. Nu is Meester Saint Germain bezig deze verloren gewaande kennis opnieuw aan de mensheid aan te bieden zodat men deel kan uitmaken van het transformatieproces waar onze Moeder Aarde nu doorheen gaat.

De kunst van ‘’het handen opleggen” is al zo oud als de weg naar Rome. Sinds mensenheugenis wordt dit al gedaan. Het is een natuurlijk instinct om je handen op jezelf of op iemand anders te leggen als er sprake is van verwonding, je niet lekker voelen, troosten of een zere plek. Moeders zijn daarvan een prachtig voorbeeld: als je kindje is gevallen, wat doe je dan als moeder, je troost en je legt je hand op de zere plek, we doen het allemaal.

De energie van menselijke aanraking bevat heling, zorg en Liefde. Deze  universele energie is gekend in vele windstreken en onder vele namen: Chi in China, Prana in India, Ruach in het Hebreeuws en in Japan heet het Reiki.

Deze natuurlijke energie is de universele energie die gebruikt wordt door de Shamballa- behandelaars en Shamballa- Masters. De Shamballa- helers hebben een krachtiger toegang tot deze universele energie omdat zij tijdens de inwijdingen een veelvoud aan informatie en symbolen ontvangen waarmee zij in staat zijn de fysieke en emotionele blokkades die zich tot dan toe in de energiebanen van het lichaam bevinden op te lossen. Daarnaast wordt de eigen Levens- en Liefdesenergie verhoogd en verbindt men hem/haar met de bron van Shamballa, c.q. de Goddelijke energie, Vader/Moeder God etc.

Een Shamballa- inwijding is geen Shamballa- behandeling. De inwijding haalt onze natuurlijke capaciteiten tot genezen omhoog, bij onszelf en ook bij anderen. Tijdens de inwijding ontvangt de ingewijde een aantal symbolen die op hem/haar van toepassing zijn, dit is een magisch geschenk uit de bron der oneindige Liefde en energie, het geschenk van de Vader/ Moeder God, waarbij je zelf de energiestroom op gang zal voelen komen.

Als je Shamballa gaat toepassen zal je dingen gaan ervaren die je wellicht nog nooit eerder hebt gevoeld, waargenomen of meegemaakt. Sommigen voelen meer dan anderen en sommigen voelen eigenlijk niets, maar evengoed wordt deze universele energie doorgegeven. Het kan ook zijn dat je warmte, een tinteling of misschien zelfs een koude stroom voelt. De energie is er altijd en zal er ook altijd zijn.

Shamballa is niet alleen bedoeld voor degenen die wensen een heler te zijn, het is voor een iedereen toegankelijk en evengoed voor een ieder die zichzelf tot volledigheid wil ontwikkelen. De shamballa_maakt_helen_mogelijk_op_fysiek_emotioneel_en_spiritueel_vlakShamballa -inwijdingen maken het je mogelijk jezelf te helen op zowel fysiek als spiritueel vlak. Het is ook een zeer gebruikelijke methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en jezelf te helen op mentaal en emotioneel gebied. Mensen die in een slechte gezondheid verkeren of last hebben van mentaal/emotionele disbalans zullen dus zeker baat hebben bij een Shamballa behandeling en/of inwijding.

Door je handen op bepaalde plaatsen van je lichaam (of dat van anderen) te leggen treedt de genezing/healing in werking als de energiestroom op gang komt.

Nadat je de inwijding in Shamballa hebt mogen ontvangen doe je jezelf er goed aan om dagelijks een behandeling aan je zelf te geven en, als het mogelijk is, aan anderen. Dit zal je helpen om de energiestroom eigen te maken en er aan te wennen, je mag dit rustig een maandje de tijd gunnen. Na verloop van tijd zul je merken dat je meer op je eigen intuïtie afgaat met het plaatsen van je handen en ook zul je bemerken dat je intuïtief gaat aanvoelen wanneer het tijd is om van positie te wisselen of wanneer je klaar bent met de behandeling. Meestal zal energie neutraler aan gaan voelen als het tijd is om je handen van positie te laten wisselen.

Doordat de energie van de Aarde zich aan het versnellen is (en dat gaat met een hoog tempo en dagelijks) is er steeds minder tijd nodig om deze energie te laten stromen.

Het gebruik van Shamballa om een probleem op te lossen of te genezen leidt tot het helen en/of genezen van andere problemen. Vaak voelt men pijn op een andere plek dan waar de aard of beter gezegd de oorzaak van de pijn zit. Neem bijvoorbeeld hoofdpijn. Vaak wordt hoofdpijn veroorzaakt door emotionele stress. Door het genezen van de hoofdpijn wordt vaak ook het stressprobleem aangepakt en eventueel genezen.

Vergeet niet dat de oorzaak van de meeste fysieke problemen en/of ziektes ligt in de mentale en emotionele gebieden. Als we de oorzaak genezen of healen dan zullen de gevolgen en effecten volgens de Goddelijke Wil opgelost worden.

Shamballa-behandeling: 60 euro / 1,5 uur